Friday, January 04, 2008

När grått och naturmaterial blir för tråkigt


Jag har (tillfälligt) tröttnat på grått.
Som ett botemedel har jag införskaffat Louisa Hardings garn Glisten och La Salute. Inte mycket naturmaterial här inte.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Säger bara... öhhh... läckert!!! Lite kallt vatten och höstligt beigebrunt ;) Försvann ju i bilden där bara, så lite ironi? nää... :p
Ang nyårslöfte, hrm... Gubben, yngsta dottern frågade (ja, hennes kille frågade INTE! ;)) om jag tänkte avge ett nyårslöfte iår - avger normalt aldrig sådana, nej... MEN, iår avgav jag dem ett, hehehe... Yngsta dottern skrattade så hon låg dubbel i killen knä och gubben såg ut som en fågelholk - ovanligt? Men, dottern fattade vad jag menade - jag snodde ditt rakt av nämligen, hihihi... Ursäkta stölden, men det nyårslöftet var så klockrent att INTE någon kan tänkas vilja bryta det ens ;) Så jag påpekade för gubben att om han INTE tyckte det var ok, så kunde han tassa omkring i EN socka, ellet två UDDA om det så behagade honom ;)
Må så gott... värmländskan... kramis ngn som borde sticka - men fick Cortisonspruta i axel igår, av icke stickrelaterad orsak - och hade man inte ont innan, så har man det nu, bläää... borde blogga, men hjärnan har överfullt och vet inte var den ska börja... eller var den ska sluta - hemska tanke... (ja, varken bloggande eller stickande - och INTE ngn träning, typ BodyPump eller annan styrka på 14dgr!!!)

2:00 AM  

Post a Comment

<< Home